HTML

Tartály, tartályok, adás - vétel!

E-MAIL: INFO@HASZNALTTARTALY.HU Szeretnék naprakész listát mutatni az eladó tartályokról, gépekről!

K-FLEX hőszigetelés tartályokra ELADÓ!

2023.01.20. 14:08 Hasznalt tartaly

 • info@hasznalttartaly.hu vagy 0036302985814

A cég teljes neve LK Isolante K-Flex. Ez az olasz márka több mint 12 éves múltra tekint vissza, és vezető helyet foglal el a világpiacon a többi neves szigetelő cég között. A termékek túlnyomó részét a csővezetékek és különböző kommunikációs rendszerek hőszigetelésére szolgáló habanyagok teszik ki. A termékek iránti nagy kereslet a vállalat erejének növekedéséhez vezet. Körülbelül 10 K-Flex gyár működik különböző országokban.

Alkalmazási terület - hőhordozó csövek és mérnöki szerkezetek hőszigetelése. A tartályok és csövek tartalmának hőmérséklete lehet pozitív és negatív is - a hőszigetelés biztosítja a beállított hőmérsékletek betartását. A K-Flex termékek a föld alatt is használhatók, jól bírják a megfelelő terhelést, a talajvíz és a talaj fagyását.

A K-Flex termékek széles körben alkalmazhatók, és a következő területeken használhatók:

 • légcsatornák és légkondicionáló rendszerek hőszigetelő és védőanyagaként;
 • csővezeték- és csatornarendszerek, fűtési hálózatok szigetelése;
 • szelepek leválasztása;
 • olajipar - platform szigetelés;
 • hajógyártás;
 • tömegközlekedés;
 • hűtőberendezések és laboratóriumi berendezések csöveinek hőszigetelése
 • A K-Flex fűtőtestek egyik legfontosabb műszaki jellemzője természetesen alacsony hővezető képességük, amely 0,034-0,049 W / m · K.Ez a kis cellatérfogat és az anyag tömegének optimális, pontosan beállított arányával érhető el.
 • A márka hőszigetelő anyaga nem halmoz fel nedvességet, ellenáll a közvetlen folyadékoknak. Páraáteresztő képességét tekintve a polietilén fóliáéhoz hasonlítható. Ez utóbbit, mint tudják, gőzzáróként használják különféle tárgyak szigetelésére. A szigetelés páraáteresztőképességi mutatói 0,003-0,006 mg / (m · h · Pa).
 • Magas gőzáteresztő képességaz anyag hidrofóbsága pedig garantálja a szigetelés és a munkafelületek védelmét a fagyástól, páralecsapódástól és a fémelemek oxidációjától.
 • A termékek nem félnek a közvetlen UV-sugárzástól, a csapadéktól, ellenállnak a magas és alacsony hőmérsékletnek -200 és + 180 ° C közötti tartományban, valamint éles hőmérséklet-esések. Az anyag sűrűsége típusától függ, általában 65-80 kg / m³. Bár vannak olyan sorozatok, ahol a sűrűség eléri a 75 és 130 kg / m³-t. Az anyagot vegyszerállóság jellemzi - nem romlik vegyszerek, műszaki folyadékok, petrolkémiai termékek és még illékony vegyületek hatására sem.
 • A szigetelés nem támogatja az égést (gyúlékonysági osztály - G1), és nem bocsát ki mérgező elemeket a hőmérséklet emelkedésekor. Ez a kompozícióban szereplő tűzgátló anyagok érdeme. Ennek köszönhetően a szigetelést sikeresen alkalmazzák fokozott tűzveszélyes pontokon. Az abszolút környezeti biztonság, amelyet egy nemzetközi szabvány megfelelőségi tanúsítványa igazol, lehetővé teszi az anyag használatát olyan létesítményekben, amelyekre fokozott egészségügyi és higiéniai követelmények vonatkoznak. Először is ezek egészségügyi és gyermekintézmények, különféle laboratóriumok, gyógyszeripari és élelmiszeripari vállalkozások.
 • Az anyag (még vágva sem) nem bocsát ki méreganyagokat, port, a legkisebb részecskéketnegatívan befolyásolja az emberek és az állatok állapotát. Nincs kellemetlen szaga, előállítása és működése nem károsítja a bolygó ózonrétegét. A gyártó termékeire 20 év garanciát vállal. A szigetelés többféle kioldási formával és mérettel rendelkezik, ami kiterjeszti a hatókört és leegyszerűsíti a telepítést.
 • A K-Flex termékek extrudált habosított gumi szigetelőanyagok, amelyeket tovább habosítanak. OA kompozíció ismét szintetikus eredetű nitril-akril-butadién gumi. Ő biztosítja az anyag rugalmasságát. A kompozíció további összetevői polimerek, tűzgátló anyagok, ásványi anyagok, amelyek a szigetelés bizonyos működési jellemzőit biztosítják.

  A nyersanyagot egy szerszámon keresztül préselik, majd vulkanizálják.

 • ---------------------------------------------------------------------------------------------
 • info@hasznalttartaly.hu vagy 0036302985814

Szólj hozzá!

Címkék: hőszigetelés

A bejegyzés trackback címe:

https://hasznalttartaly.blog.hu/api/trackback/id/tr6118030606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása